Spreekuren op Camping Bakkum

Onze praktijk heeft goede zorg voor de toerist/kampeerder (passanten) in de gemeente Castricum hoog in het vaandel. Daartoe organiseert onze praktijk gedurende het zomerseizoen speciale spreekuren op Camping Bakkum. Degenen die op de andere campings verblijven, kunnen ook naar de dokterspost op Bakkum. In geval van nood zijn toeristen na telefonisch overleg met de praktijkassistente ook in de praktijk in het dorp welkom.

Spreekkamer Camping Bakkum

Spreekkamer op Camping Bakkum

Gedurende het seizoen worden er op Camping Bakkum op nader aangegeven tijden spreekuur gehouden. De camping heeft hiertoe de beschikking over een volledig uitgeruste spreekkamer inclusief computerverbinding met de praktijk. U wordt verzocht uw BSN-nr mee te nemen. Dit nummer staat bijvoorbeeld in uw paspoort, op uw ID-kaart of op uw rijbewijs.

De dokterspost is vanaf maandag 12 juli dagelijks geopend van 10.00-11.00u en van 13.30-14.30u. Incidenteel vervallen er spreekuren. Houd deze site en de posters op de deur van de dokterspost goed in de gaten!

Onze praktijk is te bereiken via telefoonnummer 0251-654540 en info@huisartsenpraktijkvdmaarel.nl.

Van 19 t/m 30-7 is onze praktijk in het dorp gesloten, de campingspreekuren gaan door! Buiten de campingspreekuren om kunt u in nood overleggen met de dokter op 0625293316. Lukt dat niet dan belt u met een andere huisartsenpraktijk in Castricum. In avond/nacht/weekend belt u met de huisartsenpost Beverwijk.

In het bos zijn (veel) teken, laat uw vakantie hierdoor niet bederven maar let wel op. Verwijder de teek z.s.m en dep daarna met alcohol. NB het is NIET erg als de teek niet geheel verwijderd is. Lees hier meer.

 

Spoedgevallen

De receptie van camping Bakkum heeft de mogelijkheid de (dienstdoende) arts in spoedgevallen snel te kunnen bereiken. In een dringende situatie kan de receptie van de camping behulpzaam zijn. Ook bij de andere tijdelijke verblijfsaccommodaties (Geversduin, ‘kamperen bij de boer’, jeugdherberg, e.d.) is bij de receptie bekend hoe de praktijk kan worden benaderd.