Spreekuren op de campings Bakkum en Geversduin

Onze praktijk heeft goede zorg voor de tijdelijk verblijvenden (passanten) in de gemeente Castricum hoog in het vaandel. Daartoe organiseert onze praktijk gedurende het zomerseizoen speciale spreekuren op de twee grootste campings in de gemeente. Degenen die op de kleinere campings verblijven, kunnen daar ook naar toe als ze dat willen. De toeristen zijn ook in de praktijk zelf welkom.

Spreekkamers op campings Bakkum en Geversduin

Gedurende het seizoen worden op de campings Bakkum en Geversduin op ter plaatse nader aangegeven tijden spreekuur gehouden. Beide campings hebben hiertoe de beschikking over volledig uitgeruste spreekkamers inclusief computerverbindingen met de praktijk. Passanten wordt verzocht hun lopende bewijs van inschrijving bij hun verzekeraar (zorgpas) mee te nemen.

Camping Bakkum: elke maandag, woensdag en vrijdag van 12:45 – 13:15 uur spreekuren

Camping Geversduin: geen spreekuren

Spoedgevallen

De recepties van beide campings hebben de mogelijkheid de (dienstdoende) arts in spoedgevallen snel te kunnen bereiken. In een dringende situatie kunnen de recepties zeer behulpzaam zijn. Ook bij de andere tijdelijke verblijfsaccommodaties (‘kamperen bij de boer’, jeugdherberg, e.d.) in de gemeente is bekend hoe de praktijk kan worden benaderd. Op alle campings liggen info- en routekaartjes van de praktijk.

Strand

Onze praktijk werkt nauw samen met de EHBO-post op het strand. Doordeweeks en regelmatig ook in het weekeinde zijn we achterwacht voor het geval er huisartsgeneeskundige zorg verleend moet worden (bv. hechten van wonden).

Webcams strand Castricum: