Spreekuren op Camping Bakkum

Onze praktijk heeft goede zorg voor de toerist/kampeerder (passanten) in de gemeente Castricum hoog in het vaandel. Daartoe organiseert onze praktijk gedurende het zomerseizoen speciale spreekuren op Camping Bakkum. Degenen die op de andere campings verblijven, kunnen daar ook naar toe als ze dat willen, maar zijn ook in de praktijk zelf welkom.

Spreekkamer Camping Bakkum

Spreekkamer op Camping Bakkum

Gedurende het seizoen worden er op Camping Bakkum op nader aangegeven tijden spreekuur gehouden. De camping heeft hiertoe de beschikking over een volledig uitgeruste spreekkamer inclusief computerverbinding met de praktijk. Passanten wordt verzocht hun lopende bewijs van inschrijving bij hun verzekeraar (zorgpas) mee te nemen.

Spreekuren Camping Bakkum: tussen 21 september 2020 en begin mei 2021 is de dokterspost gesloten. U kunt in geval van nood terecht bij de praktijk op de Dorcamp 1 te Castricum.

 

Spoedgevallen

De receptie van camping Bakkum heeft de mogelijkheid de (dienstdoende) arts in spoedgevallen snel te kunnen bereiken. In een dringende situatie kan de receptie van de camping behulpzaam zijn. Ook bij de andere tijdelijke verblijfsaccommodaties (Geversduin, ‘kamperen bij de boer’, jeugdherberg, e.d.) is bij de receptie bekend hoe de praktijk kan worden benaderd.

Strand

Onze praktijk werkt nauw samen met de EHBO-post op het strand. Doordeweeks en regelmatig ook in het weekeinde zijn we achterwacht voor het geval er huisartsgeneeskundige zorg verleend moet worden (bv. hechten van wonden).

Webcams strand Castricum: